Over Sven van

Mijn vader vertelde me altijd dat ik wetenschapper zou worden en dus ging ik natuurkunde studeren aan de universiteit. Dus mijn vader gaf me het idee om deze techniek te gebruiken om een flesjes te maken. En na ongeveer 6 maanden van het denken over het slaagde ik erin om een klein werkend prototype te ontwerpen.

Het idee achter Thermosflasks is om een isolerend materiaal, zoals aluminiumfolie, te gebruiken om de kolf te isoleren. Om de isolerende laag te creëren, moet de kolf worden ondergedompeld in een kolf van vloeistof en langzaam worden verwarmd tot een temperatuur van ongeveer 170°C. De kolf wordt vervolgens ondergedompeld in deze kokende vloeistof en de interne structuur ervan moet behouden blijven. Zo kan de kolf op deze manier voor altijd op zijn oorspronkelijke temperatuur blijven. Een standaard kolf zal ongeveer 35 mm hoog zijn. Met één kolf is de grootte ongeveer 8 mm. Het kan een paar ml vloeistof bevatten. De kolf kan worden verwarmd tot ongeveer 170°C, die in ongeveer 1,5 seconden kan worden bereikt.

Mijn motto is: Het beste wat je maken van elk ding is om te proberen om het beter te maken!

Ik heb vaping voor 8 jaar nu en door de jaren heen ben ik gekomen om een heleboel dingen te leren. Ik hoop dat ik de informatie met u zal delen.

Hier vindt u informatie over de beste dampsap en enkele tips over hoe u het best mogelijke sap maken. Er zijn ook een aantal vape beoordelingen om u te helpen om te beslissen.

Er zijn veel meningen en suggesties. We hebben ook veel goede en slechte vape sap om uit te kiezen. Het doel is om een goede vape sap te maken.

Vape beoordelingen door gebruikers van alle vapes. De meeste beoordelingen van vapesap worden gemaakt door gebruikers, zodat u aan de beoordelingen zien hoe geweldig het is.

Ik ben geboren in Utrecht, maar sinds mijn 14e woonde ik in Amsterdam. Sindsdien heb ik de hele wereld rondgereisd in mijn zoektocht naar de meest geweldige, praktische en gebruiksvriendelijke thermoskolven die er zijn. Ik hou van het vakmanschap en de kwaliteit van de materialen die worden gebruikt door alle makers van deze prachtige flessen. Als gevolg daarvan probeer ik de beste dingen van de meest populaire ontwerpen te laten zien. Ik hoef geen fanboy te zijn of iets om van een goede glazen kolf te houden.

Voor enige tijd heb ik geprobeerd om een website te maken over de ontwerpen van thermosflessen, maar ik was altijd moeite om een manier om meer dan een paar lezers om het te lezen te vinden. Ik vond het ook moeilijk om genoeg bezoekers te krijgen. Dus ik maakte mijn website en ik ben erg blij dat ik dat deed. U de hele collectie daar (die is vrij groot) en ook mijn blog waar ik post over nieuwe flessen die ik heb gezien. Dus ik ben blij om terug te zijn met een aantal nieuwe ontwerpen. Laten we nu eens kijken naar een nieuw flesontwerp.

Mijn visie

Mijn passie is een mix van wetenschap, natuurkunde en science fiction (mijn science fiction is vrij goed) en ik ben zeer actief in sociale media en in de gemeenschap. Ik doe ook veel werk met de gemeenschap. Daarnaast werk ik ook als freelancer.

Als je veel over mijn werk hebt gelezen, heb je waarschijnlijk gelezen over mijn betrokkenheid bij de onderzoeksgemeenschap en in de gemeenschap. Voor degenen onder u die niet hebben, laat ik alleen zeggen dat ik al een gemeenschap vrijwilliger voor vele jaren en een lid van het team voor velen van hen. Ik heb ook mijn eigen blog. Ik ben te vinden op het internet op: De afgelopen maanden heb ik hard gewerkt om alle nieuwe ontwikkelingen in thermoskolven bij te houden. De reden hiervoor is dat ik een grote fan van het project en ik was geïnteresseerd om te zien wat er zou gebeuren als de eerste "open" thermosflessen werden ter beschikking gesteld aan de gemeenschap. Ik denk dat het zou echt cool om te zien hoe mensen zouden deze dingen te bouwen.