Moet ik iets doen met de nieuwe thermus fles voor het gebruik ervan voor de eerste keer?

Het enige wat je hoeft te doen is om het in de koelkast, sluit de deur en laat de temperatuur op zijn maximum. Echter, mensen vragen me: Kan ik de thermosfles in de koelkast voor een uur of zelfs 's nachts? Immers, ik ben een professionele keuken liefhebber en ik heb geen interesse in de prijs van de kolven of in het feit dat ik iets moet doen met de kolf totdat ik het gebruik. In deze post zal ik een eenvoudige gids presenteren voor beginners die willen proberen om de nieuwe thermosfles te gebruiken. Deze gids gaat ervan uit dat je de kennis hebt van het gebruik van een soldeerbout, een soldeerboutset en enkele basisvaardigheden in de basiselektronica.

Hier zal ik mijn eigen flessen gebruiken. U een aantal verschillende kleuren voor uw kolven kiezen als u uw eigen. Maar ze zijn hetzelfde als in mijn oorspronkelijke artikel. Het enige dat je nodig hebt is een soldeerbout. Dit maakt het nuttiger dan Barmodel Vriezer. Om de kolven te gebruiken, moet je eerst een op de binnenkant van een klein vat. Ik gebruik meestal een plastic container. De reden hiervoor is dat ze meestal niet lekken of branden gemakkelijk, maar dat is niet de belangrijkste reden. Dan verwarm je een dun laagje vloeibaar metaal aan de buitenkant van het vat en leg je het op de kolven, net zoals je zou doen in een gewone thermosfles. De kolven moeten tegelijkertijd afkoelen. Dit is hoe je ze op je tafel en beginnen met de koffie te drinken van hen. Het probleem met de kolven is dat ze vrij kwetsbaar zijn, dus plaats ze niet in een koude plek voor een lange tijd. Ik ben bekend dat een laat in een kast voor twee weken op een moment!

Het belangrijkste wat je moet doen met een thermosfles is om het drinkbaar te maken. Ik raad aan om een glazen beker in de glazen kamer te zetten. Dit houdt de temperatuur van het vloeibare metaal buiten de kolven, en laat het vloeibare metaal binnen om het kookpunt te bereiken. U het dan uit de kolf drinken. Ook Volaire Plaat is een begin waard. U hoeft hiervoor geen glazen pot te gebruiken, omdat u het vloeibare metaal eenvoudig in de fles gieten terwijl u water in een fles koffie zou gieten. In tegenstelling tot Ansichtkaarten Molen, maakt dit het merkbaar meer aan te bevelen. Als het metaal in de kolf niet helemaal warm genoeg is om de koffiebonen te smelten, u een beetje vloeibaar metaal als koelmiddel toevoegen met behulp van een koffiethermometer.

Misschien wilt u een metalen deksel op de kolf om het vloeibare metaal koel te houden. In tegenstelling tot Beste Vrijstaande Oven is het dus merkbaar beter. Het deksel is optioneel. De kolven zijn gemakkelijk schoon te maken. De kolven kunnen met één hand worden geopend en gesloten. De temperatuurmeter is niet essentieel om te gebruiken.