Hoeveel moet ik betalen voor thermosflesjes?

10.000 DKK en dat is het absolute minimum. Maar de echte vraag is hoe de beste te kopen? Ik heb geprobeerd om dit probleem op te lossen met een paar verschillende benaderingen, maar helaas moest ik eindigen met een echt dom idee voor het eindproduct.

De Thermosflessen

Het eerste idee waar ik aan dacht toen ik las over thermosflessen was dat ze voor een lange periode gebruikt moesten worden. Het is een beetje moeilijk om een "dampflessen" te maken, je moet eigenlijk een "deksel" maken. Dit is het eerste "probleem" naar mijn mening. Wat als ik een fles wilde die ik op elk moment kan gebruiken? Naar mijn mening een vloeistof is een betere container voor de inhoud van een fles dan een container voor vloeistoffen die voortdurend worden verwarmd, en die uiteindelijk kan koken over. Dit betekent ook dat u de inhoud in een kolf niet hoeft te verwarmen om deze op de juiste temperatuur te krijgen.

De enige manier waarop ik kon bedenken voor dit te werken was met behulp van een verwarmde "deksel". Een vergelijking met Vriezer Met 5 Lades weergeven. Om een kolf te maken moet je een deksel maken dat bovenop de kolf past en een glazen deksel dat zich in de kolf bevindt. Een klein stukje metaal dat het "deksel" wordt genoemd, wordt gebruikt om de inhoud van de kolf op zijn plaats te vergrendelen. Het deksel is gemaakt van twee delen, een groot deel dat is de vuursteen, die wordt verwarmd tot een elektrische stroom die het glas brandt produceren, en een kleiner deel dat is een metalen "venster", die voorkomt dat de vloeistof uit de fles ontsnappen. Het metalen "venster" wordt zodanig gesneden dat de vloeistof erdoorheen kan bewegen. Als u niet wilt dat glas te gebruiken om uw kolven adviseer ik met behulp van een niet-poreuze plastic, maar het metalen deel kan worden verwijderd met een tang als je het wilt. En dit onderscheidt dit product van andere items zoals thermosfles. Dus, hoe maak je een deksel met een thermometer? De makkelijkste manier is om een stuk van een thermometer uit te snijden met het gat dat je wilt dat het erin past, en het vervolgens doormidden snijden.