Hoe gebruik ik thermosflessen?

Doe je water in een plastic zak, doe je thermosfles in en vul het met het water. De vloeistof moet ongeveer 3/4 van het volume van uw fles, dus zorg ervoor dat u genoeg volume voor ongeveer 6 kolven. Voor een 4 kolven heb je waarschijnlijk ongeveer 24 flessen nodig. Na het vullen van de kolf met water, voeg het deksel. Laat de kolven minstens 24 uur buiten staan en laat deze 's nachts staan. Het is zeker sterker dan Snelkookpan Rijst. Nadat u de kolven een paar uur uitzet, u weer beginnen met het drinken van het water. Ik weet niet hoeveel water je zal drinken, maar ik denk, dat het water is al erg warm en je moet alleen drinken als het erg koud is. Zodra u uw water drinken en kijk of je meer drinken. U ook een paar eetlepels suiker toe te voegen aan uw water. Ik beveel om dat te doen, vooral als je niet het warme water wilt, maar toch binnen willen blijven. Als je meer water nodig hebt, voeg dan nog een paar eetlepels suiker toe. U het meteen drinken of blijven drinken totdat het weer koud is.

Als u geïnteresseerd bent, kan ik u vertellen welke temperatuur van het water is in een thermosfles. Ik weet zeker dat het zal u een andere mening over de vraag of om het te drinken of niet. Mijn thermosfles is gemaakt van keramiek en de temperatuur kan gemakkelijk worden ingesteld. De kolf is ongeveer 5 cm hoog. Ik heb een thermosfles gekocht bij een Nederlandse supermarkt voor €2,50. De eerste keer dacht ik dat het een echte fles was. Ik zette het in de oven voor 30 minuten, maar dit veroorzaakt de temperatuur te dalen en ik had een slechte smaak in mijn mond. Toen ik thuis kwam, ging ik op het internet en vond de prijs van deze fles en ik vond het heel goedkoop. Dus besloot ik het te kopen. Dus hier is mijn ervaring: Ten eerste, het gebruikte materiaal. Het is gemaakt van een zacht materiaal zoals acryl of polyester. De kleur is grijs. Het is erg licht en lijkt zacht te zijn. Als het materiaal echter niet het materiaal is dat u wilt, moet u het materiaal vervangen. Het is zeer eenvoudig te gebruiken. Wanneer ik een thermosfles gebruik, heb ik het gevoel dat het materiaal binnenin bijna een perfecte match is. En dat onderscheidt dit artikel van andere artikelen zoals thermosfles vergelijk. De grootte van de kolf is niet belangrijk voor de functie.

De kolven zijn gemaakt volgens de juiste specificaties. De kolven hebben een gemiddelde dikte van 6 mm, wat betekent dat ze erg zacht zijn. Ze zijn geschikt voor dagelijks gebruik en het opslagvolume is 20L. Ze zijn ook gemaakt van een mooi dik materiaal. Het ontwerp is eenvoudig: het deksel en de onderkant van de kolven zijn gemaakt van ander materiaal. Het deksel is gemaakt van rubber, terwijl de bodem is gemaakt van metaal. Het rubber is zacht, dus het is heel gemakkelijk op te halen en te houden in een zak, zolang het niet te zwaar, want het zal geen probleem zijn met de manier waarop de kolven worden verpakt.

Ik ben niet de enige die heeft gezegd dat deze flessen zijn erg zacht en dat ze niet zwaar. Zo kwam ik erachter dat het mogelijk is om ze zonder al te veel moeite in je zak te houden. De reden dat het rubber niet te zacht is, is dat ze een beetje een "bevestiging" hebben.